Sunday, February 27, 2011

Weekend yang bekerja™

Ramai yg b’cuti pd ari Sabtu, tp seperti biasa sy tetap sibuk..dah mcm PM bz nya..hahaaha.. celik je mata dah mengadap buku yg b’cahaya ni. Lepas dah settle semua order baru sempat nk bekfas.

Niat ati nak p window supin, tp baru teringat org dpt gaji..so, for sure la semua supin complex pun penuh dgn manusia yg rajin b’sedekah sebab duit dah t’lebih2 kn..better duk umah je la.. keje pun belambak2 *x sedar diri tul*

Then kuar p jumpa tailor..p amik stock utk minggu ni. bila dah ada stock nya, baru la bleh photo shoot..arini punya la banyak stock, it means akan ada banyak gak la gamba yg nk kena produce..huhhh, kejang mulut nk sengih.. n buta gak la mata org yg nk kena edit tu..heheehe

Tp sebelum tu lunch dulu, cian pewut sy..mane bleh biar perut sy kosong, nanti dah x muncit ilang plak keseksian nya..hahaha. arini my sis try menu baru lg..tengok mcm senang, main campak2 je tp rasanya memang mabeless..
dish yg belum bernama


bila sy edit sendri.. ni la hasil nya

* Utk pic yg dah fully edit & utk melihat2 update syria terbaru, boleh la melawat di sini, Chenta Qaseh ..Latest update adalah setiap Ahad malam.. jemput singgah ya..

Taarrraaa...

2 comments:

  1. inner tu sgr gorgeous la...tp dh sold out kan!

    ReplyDelete
  2. insyaAllah ada restock esok.. tunggu ya..heehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

a N i M Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template