Wednesday, February 23, 2011

Heppy Bufday Nabilah™

22 February 2001 bufday my fruit doter, Nabilah Qisteena ..muda lg rupanya, tp bila b’ckp tu punya la mature..x mcm budak 10 taun pun..ayat2 yg kuar dr mulut dia sumernya pediss n berbisa..huhuuhu

Yg best nya, arini bufday gurl x pegi skullah..sebab dah t’lewat sampai..so dgn sporting babahanda nya berkata “kalau dah lewat x payah pegi skolah la”.. jelessnya.. dulu masa sy muda2 x penah pun nk dpt peluang ponteng skullah dgn izin dr ayahanda, hukhukhukk..

Sebab xtau nak bg adiah apa, mummy chu blanja Nabilah mamam ya..Nabilah kata nk mkn Wendy’s, so lets goo.. hebat gak la ci tecikk ni bila dia habiskn burger dia dulu..mummy chu pun tgh t’kial2 lg nak abiskan.. dah la mkn manyak, tp x demok2 pun.. lg b’tambah jeless la...warrrghhh
                mamam came banyak, tp mummy demok sorang.. T_T


         tanpa rasa b'salah dia bleh tido masa otw blk tak jd pegi skolah..hebattt

Hopefuli Nabilah heppy hari ni ya.. semoga panjang umur, murah rezeki, & diberikan sifat kesabaran yg tinggi dalam diri Nabilah Qisteena.. luv u
Lepas ummy abis keje pegi beli adiah dia plak.. kata nya nak drawing kit..memusing la kat klcc tu, n akhir nya ketemu juga..
              mcm best je benda alah ni, mummy chu pun nak beli gak la nanti..hehee

4 comments:

  1. tak trlambat kot nk ucapkan 'SELAMAT HARI JADI' kpd Nabilah Qisteena..

    ReplyDelete
  2. haha fruit daughter... adeihhhh

    ReplyDelete
  3. hi orangeous.. dah sampai kn pd dia uncle orangeous wish bufday die..adiah xda??hehe

    qamarul, nak jd fruit doter gak ke?hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

a N i M Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template